algemeen algemeen

9 dec Voedselbank Sneek-Wymbritseradeel
Van harte aanbevolen!

Bloemengroet
De bloemen uit de dienst zijn met een hartelijke groet van de gemeente gegeven aan: 16 sept. dhr. A.J. de Boer, Koarnleane; 23 sept. dhr. W. Philippo, Tramstrjitte; 30 sept. mw. W. Bakker-Veninga, Hottingawei; 7 okt. mw. R. Bakker-Abma, Ingenawei; 14 okt. dhr. en mw. Wiersma-de Boer, Smidstrjitte.

Open maaltijd
Op maandag 12 november wordt er weer een open maaltijd gehouden in de consistorie van de Nicolaaskerk, om 18.00 uur. Bij deze bent u/ ben jij van harte uitgenodigd. Opgave kan via het formulier achter in de kerk, of bij een van de diakenen, t/m 10 november. Van harte welkom om een keer gezellig mee te eten!

Koffieochtend
Op donderdag 15 november is de eerste koffie-en-ontmoetingsochtend van dit seizoen. Deze ochtend begint om 10.00 uur en is in de Mande. We gaan oud-Hollandse (en Friese) spelletjes doen. Van harte uitgenodigd!

Namens de diaconie, Mintje Sieperda-de Boer

Nieuws van de Zending Nieuws van de Zending

Van de zendingscommissie
Door een distributiefout van Kerk in Actie konden de folders voor de najaarszendingsweek niet geleverd worden. Daarom gaat deze actie dit jaar niet door. De eerstvolgende zendingsactie zal zijn van 10 t/m 17 maart 2019. De leden van de zendingscommissie komen dan graag weer bij u langs.

Namens de zendingscommissie, Cor Feenstra

Nieuws over de stichting "Beautiful Gate" Nieuws over de stichting "Beautiful Gate"

Klik op de link om het laatste nieuws over de stichting "Beautiful Gate" te lezen. http://www.kerknijland.nl/downloadcentrum